بیوگرافی حامد زمانی همراه با تصاویر
حامد زمانی (زادهٔ ۱۳۶۷، میمه – اصفهان) خواننده پاپ ایرانی.
بیوگرافی حامد زمانی
حامد زمانی خواننده جوان ارزشی و حزب اللهی ایرانی است. وی از دوران کودکی شروع به قرائت قران کرده و از سن ۷ سالگی و در پی کشف استعداد او در زمینه خوانندگی و آواز توسط پدرش، در کلاسهای موسیقی سنتی شرکت کرد و دوره آواز سنتی را گذراند. اما وی در ادامه این روند و به فراخور مقتضیات زمان، به موسیقی پاپ روی آورد.
اولین کار حامد زمانی به نام «زینت آسمون» در سال ۱۳۸۴ درباره امام حسین (ع) ساخته شد.
واکنش به ترانه جنجالی شاهین نجفی
وی در پی موسیقی جنجالی شاهین نجفی درباره امامان شیعه (بخصوص امام هادی) که آنرا هتاکانه نامیده بود واکنش نشان داد و از طرف خود (مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال) و دوستانش برای قتل وی، جایزه تعیین کرد.[۱] که آنرا در صفحه فیسبوک اشاره کرده است. او بعدها ترانه حضرت ماه را برای امام هادی خواند
جایگاه وی در موسیقی
«من صدای بی صداها هستم»؛ این جملهای است که حامد زمانی در توصیف نقش خود در عرصه موسیقی بیان کرده است. به عقیده او، بخشی از افراد جامعه و عقاید و آرمانهای آنها ــ که همان عقاید و ارزشهای حامد زمانی هستند ــ در بسیاری از آثار موسیقایی موجود نادیده گرفته شدهاند، در حالی که این قشر، بخش بزرگی از جامعه را تشکیل میدهند که تا کنون از داشتن هنرمندی که در عرصه موسیقی و ترانه، بصورت صریح و بدون تکلف و پردهپوشی به ارزشها و دغدغههای فکری آنها بپردازد، محروم بودهاند. از اینرو حامد زمانی همواره تلاش کرده تا با ساخت ترانهها و آثار موسیقایی با مضامین بلندی به بیان وی پیرامون: «اسلام و امامان شیعه، انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، شهدا و جانبازان جنگ تحمیلی، مبارزه با استکبار جهانی و صهیونیسم بینالملل، مقاومت و ایستادگی در برابر فشارها و تحریمهای دشمنان، شهدای عرصه فناوری هستهای» و بسیاری دیگر از مفاهیمی از این دست که در آثار سایر هنرمندان کمتر به آنها پرداخته شده یا کاملاً مغفول واقع شدهاند، دغدغههای این قشر از مخاطبان موسیقی را به زبان هنر مطرح کند که تا کنون با استقبال کمنظیری از سوی مخاطبان نیز مواجه شده است.
وی موسیقی خود را ترویجدهنده گفتمان و ارزشهای جهانی اسلام و انقلاب اسلامی دانسته و دامنه مخاطبان آثار خود را بسیار گسترده و فراتر از مرزهای جغرافیایی ایران میداند و در این راستا با ساختن ترانههایی (که برخی از آنها به زبان عربی خوانده شدهاند) مثل «زیباییِ عشق»، «مکر شیطان»، «قدس»، «حماسهٔ بیتاب» و … با مضامین مبتلابه جوامع اسلامی و موضوعات روز دینی و سیاسی در این کشورها، نظیر مسئله حجاب، استکبارستیزی، قضیه فلسطین، بیداری اسلامی و … کوشیده است تا دامنه مخاطبان خود را گسترش داده و پیامهای ارزشمند مورد نظر خود را به عده بیشتری در سراسر جهان، به ویژه در جهان عرب وکشورهای اسلامی و نیز کلیه مستضعفان دنیا، منتقل کند.
تخریب گسترده حامد زمانی
حامد زمانی در گفتگویی با همشهری جوان به همراه عبدالرضا هلالی دست به افشاگری از حملات گسترده به او بخاطر کارهای انقلابی میزند: «مخالف که زیاد دارم. شاید برای هیچ خواننده ای اینقدر مخالفت و هجمه توهین نبوده و این در ذات کار من است. ذات کار رادیکال، سنگ زدن است و اگر محافظه کاری می کردم، شاید هیچ مخالفت و هجمه ای نبود! هیچ وقت فرار نکردم و این که من خودم می گویم خواننده سیاسی و ارزشی هستم نشان می دهد که ترسی ندارم. سر قضیه آن «رپر» خارج از کشور، بیش از پنج هزار کامنت و ایمیل تهدید و فحش داشتم و تلفن های عجیبی نیز می شد که خیلی از آنها حتی آن رپ خوان را نمیشناختند و صرفاً با موضع گیری من مشکل داشتند. گفتم سیاستی که ما داریم سیاست اهل بیت است. من فوق لیسانس علوم سیاسی دارم.
جوایز
حامد زمانی در اولین کنگره بینالمللی امام هادی (ع) با ترانه حضرت ماه برگزیده این جشنواره شناخته شد.[۴] وی همچنین در اولین جشنواره موسیقی ضد آمریکایی طبس که در سفارت سابق ایالت متحده آمریکا در تهران برگزار شد با ترانه تحریم نفر برگزیده بخش ترانه شد.[۵]
ترانه مرگ بر آمریکا
حامد زمانی در ۱۳ آبان ۱۳۹۲ ترانهٔ مرگ بر آمریکا را با شعر محمد مهدی سیار و همکاری دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی روانه بازار کرد که واکنشهای متعددی را برانگیخت. واشنگتنپست دربارهٔ این ترانه نوشت: «برخی به این امید که میزان انتقادات مردم در جریان مذاکرات هستهای را بالا نگه دارند، در مقابل سفارت قدیم آمریکا در تهران از آهنگ جدید «مرگ بر آمریکا» رونمایی کردند. آنها از روز شنبه در تدارک و برنامهریزی برای برگزاری راهپیمایی اعتراضی ضد آمریکایی در مقابل سفارت آمریکا بودند که یاد تسخیر سفارت در سال ۱۹۷۹ را زنده نگه دارند.»[۶]
آثار
آثار وی غالباً با محتوای انقلابی و مذهبی است. و اولین البوم وی قرار است بزودی (پس از مخرم و صفر ۹۲) با اسم “حضرت ماه” به بازار بیاید.
بخشی از قطعه های خوانده شده توسط وی:
- «تحریم»[۷]
- «قلادههای طلا»،
- «دیروز، امروز، فردا»، تیتراژ برنامه ای تلویزیونی از شبکه سوم سیمای جمهوری اسلامی ایران.
- «زنان و بیداری اسلامی»،
- «ماه عسل»، تیتراژ پایانی برنامه تلویزیونی ماه عسل از شبکه سوم.
- «مکر شیطان»، که به حادثه ۱۱ سپتامبر پرداخته است.
- «آرمیتا»، همزمان با سالگرد ترور داریوش رضایینژاد به نام آرمیتا دختر رضایی نژاد.[۸]
- «پرواز»، با موضوع ترورشدگان فعالان و محققین هسته ای در ایران (با یاد مصطفی احمدی روشن).[۹]
- «ایران سربلند»، در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ۹۲ ایران.[۱۰]
- آخرین قدم
- این روزها
- بی نیاز
- حضرت ماه
- حضرت مهتاب
- حماسه بی تاب
- خاک عزیز
- آهنگ برای برنامه دیروز امروز فردا که از شبکه ۳ پخش میگردد
- زیبایی عشق
- زینت آسمون
- شبیه تو
- شهریاران جوان
- شناسنامه
- فرمانده
- فریاد فردا
- قدس
- شهر باران
- امام رضا
- ماه تو
- امروز هنوز تموم نشده
- امیر مومنان
- هم بند[۱۱]
- ایران سربلند
- مرگ بر آمریکا[۱۲]
با تشکر از مطلب خوب تون..